Kiírtuk az idei Talent és a Vállalati ösztöndíjakat

Már pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a kiválóságot számos területen elismerő ösztöndíj-lehetőségekre: a Kiválósági Listára és a Talent ösztöndíjra, illetve az akár több százezer forintos támogatást jelentő vállalati ösztöndíjakra.

A Szegedi Tehetséggondozó Tanács, a szegedi önkormányzat és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány által minden évben meghirdetett pályázatára, a Talent ösztöndíjra és a Kiválósági Listára három fő kategóriában indulhatnak az SZTE-s hallgatók. Graduális képzésben résztvevők, sportolók, művészek jelentkezhetnek az egyszeri 20 és 100 ezer forint közötti ösztöndíjakért. A pályázatok a MODULO rendszerén keresztül adhatók be április 25-ig.

Szintén megnyílt a pályázati lehetőség a Pro Talentis Universitatis Alapítvány és partnerei által meghirdetett Vállalati ösztöndíjakra is: ebben a tanévben 7 vállalat 9 ösztöndíjára jelentkezhetnek a hallgatók. A támogatók között szerepel a Bánffi & Bánffi Kft., a ContiTech Rubber Industrial Kft., az Epam Systems Kft., a Givaudan Hungary Kft., a Pick Zrt., a Printker Zrt és a TE-DI Trade Kft. A vállalati ösztöndíjak akár 100-350 ezer forintos támogatást jelenthetnek a nyertes hallgatóknak. A vállalati ösztöndíjak beadási határideje: április 25.

A Talent ösztöndíj és Kiválósági Lista, illetve a Vállalati ösztöndíjak pályázatait az SZTE Junior Akadémia koordinálja. Az ösztöndíjak elbírálásánál a tanulmányi eredmények mellett a tudományos kutatás területén mutatott teljesítmény számít leginkább. Ösztöndíjból idén sem lesz hiány, ezért érdemes pályázni – tavaly közel 200 hallgató kapott ösztöndíjat az online Talent Díjátadón.

További információk a Vállalati ösztöndíjakról itt.

További információk a Talent ösztöndíjról és Kiválósági Listáról itt.

Megosztás Facebookon
Share on Facebook
Facebook