Cikkíró pályázat az akadémián

Ezúttal az újságírói képességeiket tehetik próbára a Szegedi Tudományegyetem alapszakos hallgatói a webradio.hu, az SZTE Junior Akadémia és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány közös cikkíró pályázatán.

A pályázók bármilyen Szegeddel kapcsolatos aktualitásról írhatnak (pl. kulturális vagy sportesemények), de olyan ismeretterjesztő (történelmi vagy természettudományos témában) pályamunkákat is várunk, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a városhoz, jelenbeli vonatkozásai vannak.
A 2-3000 karakter terjedelmű cikkek műfaja lehet hír, tudósítás, riport vagy interjú. A zsűri azokat az alkotásokat díjazza, amelyek a legtöbb kattintást, azaz érdeklődőt érik el a webradio.hu oldalán.
A pályázatokat november 19-ig küldhetik be a hallgatók az info@webradio.hu címre. A legjobb pályaművek díjazásban részesülnek: az első helyezett 25, a második 15, a harmadik 10 ezer forintos ajándékkupont nyernek a Nyugi Kertbe.
(A pályázaton nem indulhat aktuálpolitikával kapcsolatos vagy nem valós tényeken alapuló cikk, illetve csak saját szellemi tulajdonnal lehet pályázni. A cikkhez csatolt fotók, illusztrációk szintén nem sérthetnek személyiségi és szerzői jogokat. A pályázók pályázatuk benyújtásával hozzájárulnak azok közzétéléhez. )
További információk és pályázati felhívás itt.

Megosztás Facebookon
Share on Facebook
Facebook