Munkatársaink

„Az SZTE Junior Akadémia hidat képez a köz- és felsőoktatás között, illetve a fiatalok tehetséggondozásának feladatát vállalja magára. Mi más lehet nagyobb kihívás egy egyetemi oktató számára, mint fiatalokat támogatni abban, hogy bejussanak az egyetemre, és ott kibontakoztassák tehetségüket?”

Prof. Dr. Badó Attila, elnök

az SZTE ÁJTK intézetvezető egyetemi tanára

„Az egyetem és az oktatói munkánk a hallgatókért van – a Junior Akadémia pedig a leendő hallgatóinkért munkálkodik. Ezért tartom fontosnak és lelkesítőnek a feladatunkat.”

Dr. Habil. Újvári Edit, igazgató

az SZTE JGYPK habilitált egyetemi docense

„2009 óta foglalkozom fiatalok továbbtanulásának szervezésével. Motivál, hogy segíthetek a céljaik elérésben, miközben a személyes kapcsolattartásnak köszönhetően látom, hogyan bontakozik ki tehetségük.”

Kemény Zsanett

irodavezető

„A továbbtanulást segítő programok akkor igazán hatékonyak, ha a diákok is értesülnek a lehetőségekről – legyen szó a sajtóból vagy a közösségi oldalakon szerzett információkról. Ebben segítem a Junior Akadémia munkáját.”

Borbola Lilla

PR munkatárs

„Oktatásszervezőként bízom benne, hogy a tanfolyamainkon olyan pozitív tapasztalatokkal gazdagonak a diákok, amelyek motiválják őket a továbbtanulásban. A diákokkal, tanárokkal és középiskolákkal való kapcsolattartás mellett a felkészítő tanfolyamok zavartalan működését segítem elő.”

Balog Dóra

oktatásszervező

Kifut Viktória

projektkoordinátor

A Tehetséggondozó Tanács

A Szegedi Tehetséggondozó Tanács a Szegedi Tudományegyetem tehetséggondozásért felelős szervezete. A tanács azért hozta létre az SZTE Junior Akadémiát, hogy az egyetemi hallgatók mellett a középiskolás diákok is részesülhessenek ösztöndíjakban, képzésekben és egyéb lehetőségekben, hozzásegítve őket a magasabb felvételi pontszám eléréséhez, illetve ahhoz, hogy jobban megismerhessék a Szegedi Tudományegyetemet és az intézmény által kínált képzéseket, szakokat.

A Tehetséggondozó Tanács tagjairól, alapelveiről itt található bővebb információ.

A Tanács eddigi eredményeiről korábbi honlapunkról tájékozódhat.

Biczók László (matematika) Gortva Tamás (magyar)
Bíró Zsolt (közismereti informatika) Kálmán Gáborné Harmati Katalin (kémia – tantermi)
Borbás Tibor (angol) Dóka Erzsébet (kémia – online)
Farkas Judit (történelem) Várhidi Gyula (történelem)
Gál Béla (biológia)
Elméleti képzés oktatói Mentortanácsadók
Badó Attila Badó Attila
Újvári Edit Újvári Edit
Juhász Judit Juhász Judit
Márton Gábor Kemény Zsanett
Piczil Márta Kóródi Kitti
Schmidinger Andrea Márton Gábor
Méreiné Berki Boglárka Méreiné Berki Boglárka
Kóródi Kitti Péter Lea
Tóth Renáta Piczil Márta
Szugyiczki Zsuzsanna
Tódor Marina
Tóth Renáta