Pályaorientációs tanácsadás

Túl sok a kérdőjel, ha a jövőre, a továbbtanulásra gondolsz? Semmi gond! Március 1-től PÁLYAORIENTÁCIÓS TANÁCSADÁST indítunk az SZTE Karrier Iroda közreműködésével.

Milyen szakterület illene hozzád? Alkalmas lennél rá, megvannak hozzá a megfelelő képességeid? Milyen tárgyakat kell majd tanulnod a képzés során? Mi alapján és hogyan dönts? Ezekre mind választ kaphatsz nálunk. Tanácsadónk, Fazekas Melinda csak rád figyel, és segít abban, hogy fejleszd önismereted, tudatosítsd motivációid, erősségeid és ez alapján válaszd ki a hozzád leginkább illő képzési területeket. A célunk, hogy a találkozók után több téged lelkesítő, ugyanakkor a munkaerőpiaci lehetőségekhez alkalmazkodó alternatíva és forgatókönyv álljon előtted, lásd a céljaid eléréséhez szükséges lépéseket. Az interaktív feladatokkal színesített tanácsadási folyamat legalább két alkalomból áll.

Időpont Szerdánként 14:00 – 16:15-ig, (45 perc/diák).
Helyszín SZTE Junior Akadémia, Kossuth Lajos sgt. 35.
Jelentkezés e-mailen: fazekas.melinda@szte.hu vagy telefonon: 62/546-680

Híreink

Junior Nagykövet Program indul

Junior Nagykövet Programot indított középiskolások számára a Szegedi Tehetséggondozó Tanács. A nyertes pályázók ingyenesen vehetnek részt az SZTE Junior Akadémia ősszel induló emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamok valamelyikén. 

Elindult a Pro Talentis Alapítvány webshopja!

Jogi, pénzügyi témájú könyvekkel indult el partnerünk, a Pro Talentis Universitatis Alapítvány webshopja, de az egyetem sporttörténetéről és ’56 helyi eseményeiről szóló kötetek is vásárolhatók az online felületen.  Az...