Két Duda egy járványban

Mennyire veszélyeztett a középiskolás, egyetemista korosztály a koronavírus járványban? Mennyire következetesek az intézkedések az iskolákban? Szünetben vagy órán terjed jobban a vírus? Többek között ezekre a kérdésekre válaszol Duda Ernő virológus professzor, és fia, ifj. Duda Ernő, a Solvo biotechnológiai vállalat vezetője.

A legújabb SZTE Junior Akadémiai Előadás aligha foglalkozhatna aktuálisabb témával az iskolakezdés idején, mint a koronavírus járvány – amely miatt ezúttal nem a közönség, hanem a kamerák előtt zajlott a beszélgetés.

A Két Duda egy járványban című műsor vendége a nemzetközileg is elismert Duda Ernő biológus, immunológus, genetikus szakember és fia, ifj. Duda Ernő a Solvo Biotechnológiai Zrt. alapítója és vezérigazgatója, akikkel Badó Attila, az SZTE Junior Akadémia elnöke beszélgetett a Kiskőrössy Halászcsárdában– például arról, hogy a középiskolás vagy az egyetemista korosztály a veszélyeztetettebb, vagy hogy mikor számíthatunk védőoltásra. Egyáltalán, miben ért egyet, és min vitatkozik össze a két Duda a vasárnapi húsleves fölött?

A válaszok kiderülnek szeptember 16-án 18 órakor a Szeged TV adásában, illetve az SZTE Junior Akadémia Facebook oldalán közzétett műsorban. 

Híreink

Két Duda egy járványban

Mennyire veszélyeztett a középiskolás, egyetemista korosztály a koronavírus járványban? Mennyire következetesek az intézkedések az iskolákban? Szünetben vagy órán terjed jobban a vírus? Többek között ezekre a kérdésekre válaszol Duda...

Átadtuk az első Junior Akadémia Mentor Díjakat

Az SZTE Junior Akadémia Mentor Díjat azok az intézményvezetők, pedagógusok kaphatják, akik nagyban támogatják az Akadémia munkáját, küldetését – például azzal, hogy segítik a középiskolákkal való kapcsolattartást, programjaink eljuttatását...