Junior Nagykövet Program indul

Junior Nagykövet Programot indított középiskolások számára a Szegedi Tehetséggondozó Tanács. A nyertes pályázók ingyenesen vehetnek részt az SZTE Junior Akadémia ősszel induló emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamok valamelyikén. 
A közösségi tevékenységet, kiemelkedő tanulmányi eredményt és a szociális helyzetet veszi figyelembe a Szegedi Tehetséggondozó Tanács a Junior Nagykövet Program pályázatainak elbírálásakor.

A nyertes pályázók ingyenesen vehetnek részt egy, az SZTE Junior Akadémia által indított emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamán. A Junior Nagykövetek feladata a tanfolyam elvégzése mellett az aktív közösségi tevékenység és az Akadémia tanfolyamait hirdető marketingtevékenységben való részvétel.

Pályázni egy maximum 2000 karakteres motivációs levéllel lehet, melyben a jelentkező kifejti, hogy miért tartja alkalmasnak magát arra, hogy Junior Nagykövetté váljon.

Bővebb információ és pályázati felhívás itt.

A tanfolyamokról bővebb információ itt található.

Pályázat beadásának határideje: 2021. szeptember 3.

Híreink

Cikkíró pályázat az akadémián

Ezúttal az újságírói képességeiket tehetik próbára a Szegedi Tudományegyetem alapszakos hallgatói a webradio.hu, az SZTE Junior Akadémia és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány közös cikkíró pályázatán. A pályázók bármilyen...

Megosztás Facebookon
Share on Facebook
Facebook