Search
Generic filters
Search
Generic filters

Elindult a Pro Talentis Alapítvány webshopja!

Jogi, pénzügyi témájú könyvekkel indult el partnerünk, a Pro Talentis Universitatis Alapítvány webshopja, de az egyetem sporttörténetéről és ’56 helyi eseményeiről szóló kötetek is vásárolhatók az online felületen.  Az elérhető tételek listája folyamatosan bővül, a bevételt jótékony célra fordítja az alapítvány.

Ösztöndíjakra, kutatóprogramok támogatására vagy épp tanulást segítő eszközök – például laptop, tablet – vásárlására fordítaná a Pro Talentis Universitatis Alapítvány azt a bevételt, amely a most induló webshop működéséből érkezik a szervezethez.

Az oldalon jogi alapismeretekről, izgalmas bírósági ítéletekről, pénzügyi tudatosságról, vagy az egyetem történetéről szóló kiadások is megvásárolhatók, de az alapítvány szívesen fogad tárgyi adományokat is (például festmények, könyvek stb.) jótékonysági célra, melyet a webshopon értékesíthet, majd a bevételt szintén tehetségek támogatására fordíthat. Az adományokat előzetes egyeztetés után alapján fogadja a kuratórium.

A Pro Talentis Universitatis Alapítvány már több mint egy évtizede támogatja a tehetséges fiatalokat – legyen szó a SZEDEÁK utánpótlás kosarasainak vagy épp kutatási programok támogatásáról, tanulmányi versenyek szervezéséről (pl. SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny). Együttműködő partnereinek köszönhetően számos ösztöndíjjal is segített már a szervezet – például vállalati ösztöndíjakat, vagy a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő hallgatók számára Áthidaló ösztöndíjat is hirdetett a Pro Talentis Universitatis Alapítvány. Utóbbit második alkalommal írták ki a pandémia idején, több mint 100 hallgatót segítve ezzel.

Amennyiben támogatni szeretné az alapítvány tehetséggondozó tevékenységét, a webshopon történő vásárlás mellett adó 1 százalékának felajánlásával is megteheti.

Híreink

Megosztás