Search
Generic filters
Search
Generic filters

SZTE Junior Akadémiai Előadások

Az SZTE Junior Akadémiai Előadások programsorozatának célja, hogy szórakoztató, érdekes, tanulságos, és informatív előadásokat szervezzünk nektek, középiskolásoknak. Témaválasztásban nem ismerünk lehetetlent: az élet szinte bármely területe szóba jöhet, legyen szó egészségmegőrzésről, tudományról, médiáról.

Erre az eddigi programjaink a bizonyítékok: a vendégelőadóink között voltak már például a Magyar Imitációs Egyesület önkéntesei, akik profi elsősegélynyújtóként áldozatokat játszanak a mentő- és rendvédelmi szervek gyakorlatain, de a hazai internetkultúrát kialakulása óta vizsgáló Z. Karvalics László is izgalmas előadást tartott a macskás videók társadalmi szerepéről.

De ez csak a kezdet: egzotikus úti beszámoló, értékteremtő vlogolás és termékenység­tudatossággal kapcsolatos előadások szervezésén is dolgozunk. Célunk, hogy a helyi előadók (pl. díszpolgárok, egyetemi tanárok, tehetséges doktoranduszok) mellett országosan is ismert neveket hozzunk el a Junior Akadémiai Előadások programkínálatába.

Az előadásokat alkalmanként középiskolákba is elvisszük, hogy ismerős legyen a terep számotokra.

Találkozzunk minden hónap első szerdáján az SZTE Junior Akadémiai Előadások!

Az aktuális programról a Facebookon találhattok bővebb információkat.

A rendezvények ingyenesen látogathatók és többnyire sajtónyilvánosak.

A következő SZTE Junior Akadémiai Előadások előadás:
Az előadásokat a járványügyi helyzet miatt határozatlan időre elhalasztjuk.

Korábbi előadásaink