Fotó- és rajzpályázatot hirdet az SZTE Junior Akadémia középiskolásoknak „COVID és Én” címmel

Hogyan változott meg a környezeted, hogyan viseled a karantént,  milyen új kihívásokkal kell szembenézned, milyen pozitív vagy negatív oldalai vannak az otthonlétnek, mi hiányzik legjobban a járvány előtti időszakból? Örökítsd meg vagy rajzold le, hogyan érint téged vagy a környezeted a koronavírus járvány!

Pályázati feltételek:

Egy szerzőtől maximum négy pályaművet várunk akár sorozat formájában vagy különálló művekként. Olyan műveket fogadunk el, amelyek az elmúlt fél évben nem kerültek nyilvánosságra, a szerzők saját szellemi termékei.

A digitális fotók esetén 2-10 MB közötti méretű képeket, JPG formátumban az sztejuniorakademia@gmail.com e-mail címre várjuk.

A rajzokat szabadon választott technikával, minimum A4-es és maximum A3-as méretben várjuk, a kinyomtatott fényképeket (a nyomtatott formátum opcionális) pedig a 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 35 postai címre küldve, az SZTE Junior Akadémiának címezve.

Az e-mailben és postai úton beérkezett pályaműveknél tüntesd fel a következőket:

  • pályázó neve,
  • iskola,
  • néhány mondatos leírás,
A pályázat értékelése: A zsűri véleménye alapján a legjobb 5 pályamű 10.000 Ft értékű Élményséta ajándékutalványban részesül.
Beadási határidő: 2020. december 18.
Eredményhirdetés: 2021. január 8.

Híreink

Áthidaló ösztöndíj a hallgatókért

Áthidaló ösztöndíj néven hirdetett pályázati lehetőséget az SZTE Junior Akadémia a Covid miatt nehéz helyzetbe került hallgatók számára. Az egyszeri 20 és 100 ezer forint támogatást a hallgatók szabadon...